Om familien COZY

Om familien COZY

COZY er historien om en sult, der ikke kunne stilles, derfor blev det til en plan om en sandwichbod, der blev langt mere omfattende, skulle stå klar på syv uger, men var ved at blive forsinket af en kæmpe brand.

 

Det lyder måske som en ægte røverhistorie, men den er god nok. Da vi fik sejlet vores båd ned til lystbådehavnen i Fredericia i sommeren 2015, blev vi på et tidspunkt sultne, men der var hverken café, restaurant eller isbod.

 

- Så bygger vi da selv, talte vi om.

 

Søren er håndværker, Tina har en datter, der kunne stå i sandwichboden, hvor svært kunne det være?

 

Men da Søren begyndte at tegne "boden", greb det om sig, og pludselig mindede tegningen mere om en restaurant.

 

- Vi skal have påsken med, udbrød Tina!

 

Da tegningen blev afleveret til arkitektet, var der kun syv uger til påsken 2016. Byggetilladelsen var ikke en gang i hus. Som om det ikke var presset nok, så brød Dan Gødning i brand lige overfor og rev en uge ud af kalenderen.

 

Men på seks uger blev COZY bygget og åbnet efter planen. Resten er historie. Vel at mærke en historie, der konstant får nye kapitler.

Hvad er mere naturligt en at kunne tilbyde udlejning af speedbåde og havkajakker på en lystbådehavn? Vi har desuden overtaget de maritime uddannelser, så med undervisere udefra er det os, der udbyder duelighedstegn, speedbåds kørekort med mere. 


Vi har også kursuslokaler og mødelokaler i bygningen lige ved siden af COZY, så hvis mindre end et stort konferencehotel kan gøre det, er det måske her, du skal holde dit næste kursus.


Vi har konstant nye tiltag i gang, så vær ikke overrasket, hvis du også snart kan købe frisk fisk hernede og få lavet din madkurv til skovturen.


Hjertet og udgangspunktet i vores virke vil altid være restauranten. Med et godt team af kokke er menukortet ikke noget, der bliver bikset sammen ved en tilfældighed.


Men aktiviteterne rundt omkring er lige så vigtige. for COZY betyder og handler det om at skabe en hyggelig stemning på havnen.


- Hvis ikke der er andre, der gør det, så kan vi lige da lige så godt gøre det, siger Søren.


Hov for resten: Vi har også lige overtaget Hannerup Skov. Så vær ikke nervøs, hvis du endnu ikke har booket lokalet til din næste fest.


Velkommen inden for - hvad enten det er til en is, øl, middag, en tur i båden eller din næste, store mærkedag.


Vi glæder os til at se jer.


Tina og Søren